Terug naar leden

Boerma-Hulsebos B.V. Technisch Installatiebedrijf

Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos BV, gevestigd in Winschoten, is een landelijk opererende onderneming. Wij zijn actief op het gebied van de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties. Wij richten ons op de industrie, gezondheidszorg, utiliteit en woningbouw.

U kunt bij Boerma-Hulsebos terecht voor een totaaladvies en installatie- werkzaamheden. Wij zijn Borg, Komo instal en BRL 6001 gecertificeerd. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt niet alleen standaard, maar ook voor speciale opdrachten, nieuwbouw, renovatie, preventief onderhoud en storingen.

Wij kiezen voor een projectmatige aanpak met een team van specialisten, dat verantwoordelijk is voor het project. Boerma-Hulsebos beschikt over een team van goed opgeleide vakmensen. Onze zorg gaat verder dan alleen installeren; wij staan ook voor een deugdelijke controle en onderhoud van de installaties. Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos: Uitstekende kwaliteit en gegarandeerd een optimale service!

Elektrotechniek

Wij ontwerpen en installeren reeds vele tientalle jaren de meest uiteenlopende licht-, kracht-, besturing- en noodverlichtingsinstallaties. Wij zijn BRL 6001 gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige, goedgekeurde installatie in uw woning, utiliteitspand, winkel of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op elektronisch gebied.


Gas, water en sanitair

Wilt u een uitbreiding op uw bestaande installatie of nieuwbouw?
Wij kunnen voor u een riolering- en hemelwaterafvoersysteem, koud- en warmwaterleidingen (koper en/of kunststof) en gasleidingen aanleggen. Bovendien leveren en monteren wij uw sanitair. Ook kunt u bij ons terecht voor uw zink-, koper- en dakdekkerswerk.

Centrale Verwarming

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel of een complete CV-installatie, dik- of dunwandig? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij adviseren u welk type CV-ketel en radiatoren de juiste capaciteit hebben, zodat elk vertrek in uw woning of bedrijfspand behaaglijk aanvoelt.

Tevens kunnen wij u adviseren over:
Boilers
Vloer- en wandverwarming
Luchtverwarmers
Stralingspanelen
Warmtepompen
Weersafhankelijke regelingen

Airconditioning

In de afgelopen jaren is de temperatuur gestegen en zal deze ook blijven stijgen. Ook is gebleken dat door intensieve isolering en warmteuitstotende apparatuur, zoals computers, printers en verlichting, de temperatuur in gebouwen enorm is toegenomen.

Hierdoor is een grote behoefte ontstaan aan klimaatbeheersing in uw bedrijf, winkel of woning. Wij kunnen voor u berekenen welke airconditioning en/of warmteterugwinning voor u het meest geschikt is. Bovendien kunnen wij dit leveren, monteren en aansluiten op uw elektronische installatie.

Alarm- en brandbeveiliging

Alarmbeveiliging
Inbraken zijn aan de orde van de dag. Geef inbrekers geen kans! Wij maken een beveiligingsinstallatie op maat voor uw woning, winkel of bedrijfspand. Wij zijn een Borg gecertificeerd bedrijf en onze installaties worden geplaatst volgens de voorschriften van de Borg. Hierdoor voldoet u aan de eisen die gesteld worden door uw verzekering.

Brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties
Een vroegtijdige melding van een beginnende brand is essentieel om een grote schade aan uw woning, winkel of bedrijfspand en gevaar voor uw gezondheid te vermijden. Wij werken met goedgekeurde rookmelders en kunnen voor u een installatie op maat aanbieden. Dit alles in combinatie met uw inbraakbeveiliging.

Systeemplafonds en -wanden

Systeemplafonds en -wanden worden steeds vaker toegepast in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij kunnen in een korte tijd en op relatief goedkope wijze uw bedrijf of woning aanpassen aan de nieuwe situatie. Wij zorgen voor een complete integratie van verlichting, verwarming en airconditioning in uw systeemplafond en/of -wand. Er is ruime keus in kleuren, dessins en materialen. Brandvertragende en geluiddempende plafonds en wanden zijn tevens verkrijgbaar.

ICT netwerken

Communicatie is heel belangrijk voor uw bedrijf of winkel, doordat de ontwikkeling van hardware en software zeer snel gaat en datatransmissie snelheden steeds toenemen. Hierdoor is de databekabeling één van de belangrijkste schakels geworden bij telefoon- en dataverkeer. Wij berekenen, installeren en certificeren volgens de geldende norm alle soorten netwerkbekabeling en patchkasten.

Tevens kunt u bij ons terecht voor uw intercom- systemen.

 Legionella preventie

Niet regelmatig gebruikte tappunten zoals douches, bubbelbaden, sproeiers en vernevelaars, kunnen een broeiplaats zijn voor de legionella bacterie. Om dit te voorkomen zijn er diverse maatregelingen te nemen.

Wij kunnen u hierbij begeleiden en voor u verzorgen:
Legionella risicoanalyse
Watertechnische tekeningen
Installatie aanpassingsplan
Beheersplan
Logboek

Service en onderhoud

Een installatie wordt in de meeste woningen, utiliteitspanden of bedrijfspanden zeer intensief gebruikt. De levensduur van de installatie wordt verlengd door regelmatig onderhoud. Goed afgestelde en onderhouden installaties functioneren beter en zuiniger. Bovendien wordt de kans op storingen kleiner.

Wij kunnen u onderhoudscontracten aanbieden voor:
Warmwater- en/of verwarmingstoestel
Inbraaksignaleringssysteem
Brandsignaleringssysteem
Noodverlichtings- / ontruimingsinstallatie
Inspecties

Keuringen en inspecties

Wie is er verantwoordelijk?
Een bedrijvencomplex of woning brandt bijna volledig af. De oorzaak is een lekkende gasleiding of een niet deugdelijke elektrische installatie. De brand kon zich snel uitbreiden...

Wie is er aansprakelijk?
Is de gemeente aansprakelijk omdat ze de gasleidingen niet hebben gecontroleerd en blijkbaar door de vingers hebben gezien dat het gebouw niet brandveilig is?

Verandering op komst. Opgelet!
Nu wijzen de vingers nog te vaak naar de overheid. Dat is veranderd. Het overtreden van bouwregels wordt strafbaar. Bij fatale branden worden ondernemers of particulieren justitieel vervolgd, strafrechtelijk veroordeeld en ook nog eens aangesproken op de schade.

Voorkomen beter dan genezen
Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om uw elektrische installatie, volgens Nen 1010/3140 voorschriften, en uw gasleiding, volgens Nen 1078/2078 voorschriften, te laten controleren. Hierdoor wordt de kans op defecten tot het minimum teruggebracht en heeft u een inspectierapport in uw bezit die u kunt overleggen aan uw verzekering bij eventuele calamiteiten.

Wat wij voor u kunnen betekenen
Wij, als totaalinstallateur, kunnen deze inspecties voor u uitvoeren. Heeft u interesse of vragen over het inspecteren van uw installatie? Of heeft u vragen over de voorschriften die hiervoor gelden? Neem dan contact met ons op


Contact:


Bezoekadres
Technisch installatiebedrijf
Boerma-Hulsebos bv
Transportbaan 52-54
9672 BK Winschoten

Telefoon
(0597) 41 32 18
Postadres
Technisch installatiebedrijf
Boerma-Hulsebos bv
Postbus 43
9670 AA Winschoten

Telefax
(0597) 42 31 12