Terug naar leden

Ziegler Brandweertechniek B.V.

Ziegler Brandweertechniek b.v. kan elk brandweervoertuig ontwerpen, bouwen, en modificeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor een standaard tankautospuit, maar ook voor een unieke crashtender. En ook voor alle andere soorten voertuigen kunt u bij ons terecht.

Webshop

Voor alle brandweerbenodigheden kunt u terecht bij Ziegler Brandweertechniek. Als "partner van de brandweer" kunnen wij u voorzien van een groot aantal benodigdheden. Een selectie van ons assortiment vindt u in onze webshop. Staat het door u gewenste artikel niet in de webshop? Dan kunt u een e-mail sturen naar onze verkoopafdeling. Onze verkoopmedewerkers zijn u graag van dienst en informeren u graag over de specificaties alsmede de prijs.

Afgeleverde voertuigen

Een overzicht van de afgeleverde voertuigen en aanhangers treft u aan op onze archief-pagina. Voor vragen of een persbericht van een specifiek voertuig kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Projecten

Hier kunt u de voertuigen bekijken die momenteel "under construction" zijn in onze productiehallen. Op deze pagina kunt u de voortgang van uw voertuig bekijken en u kunt zien aan welke voertuigen wij nog meer werken. Deze pagina wordt wekelijks bijgewerkt zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen

Contact:

Ziegler Brandweertechniek B.V.
Industrieweg 20
9672 AS Winschoten
Tel : +31 (0)597-456888
Fax : +31 (0)597-456889
Email : info@ziegler-nl.com