Terug naar leden

Westers Kunststofkozijnen

Al jaren zijn wij een erkende specialist is het maken en plaatsen van kunststofkozijnen. Elke keer weer doen wij ons best om u, de klant, naar alle tevredenheid bij te staan als het om kunststofkozijnen gaat. Om dit te waarborgen hebben wij gekwalificeerde adviseurs in dienst, en beschikken wij over een eigen fabriek.

 

-in rechte of ronde uitvoering
-in wit of 14 verschillende kleuren
-met een stijldiepte van 115 (!) mm
-uw kozijn heeft een hoogrendementswaarde van 1.333
-toepasbaar in ieder renovatieplan
-ook uitgevoerd in houtnerf.
-alle ralkleuren in folie mogelijk
-MET BEHOUD VAN ARCHITECTUUR
-ACRYLCOLOR. absoluut kleurvast

Kozijnen

Als gekeken wordt naar een woning of appartement, dan zijn de kozijnen erg bepalend voor de gehele uitstraling.
Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van uw kozijnen tiptop in orde is.
Westers Kunststofkozijnen kan u helpen om uw kozijnen er weer zo goed als nieuw uit te laten zien, en zo de waarde van uw huis verhogen.
Als u kiest voor een verbouwing van uw kozijnen, dan heeft u bij Westers Kunststofkozijnen vele opties die uw woning een persoonlijk tintje mee geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kunststofkozijn, in een kleur naar uw keuze.

Ramen

Ramen en kozijnen kunnen in vele uitvoeringen worden toegepast.
De keuze van uw ramen en kozijnen hangt af van de leeftijd en het karakter van uw woning. Onze adviseurs kunnen samen met u de meest optimale keuze voor uw woning maken. Van modern tot klassiek, Westers Kunststofkozijnen heeft voor u altijd de juiste oplossing.
De volgende mogelijkheden kunnen worden gerealiseerd:
kiepramen
draai-kiepramen
glas met roedes
Ook in glas hebben wij een ruime keus te bieden. Verschillende soorten bewerkt glas en met verschillende soorten isolerende waarden.

Deuren

Een belangrijk aspect van uw huis is de veiligheid. En daarin spelen deuren natuurlijk een belangrijke rol. Voor alle soorten deuren is er bij Westers Kunststofkozijnen een grote keuze uit het veelzijdige assortiment. Allereerst is er natuurlijk de voordeur, ofwel de entree naar de rest van de woning. Deze deur moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet bovendien ook voldoende inbraakwerend zijn. Hetzelfde geldt ook voor de achterdeur.
Naast de deuren die toegang bieden tot de woning, is er ook in het interieur zelf veel speelruimte wat betreft de keuze. Westers Kunststofkozijnen biedt een royale collectie en binnendeuren aan. U kunt dus zelf de kleuren van uw deur bepalen, maar ook de deurklink is af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

Dakkapellen

Extra slaapkamer of hobbyruimte nodig? Een dakkapel is dé ideale oplossing. Een vakkundig geplaatste onderhoudsarme dakkapel is een waardeverhoging van uw woning, levert een enorme ruimtewinst voor weinig geld en zorgt ook nog voor inval van daglicht.
Een goede investering waarvan u in één dag al resultaat ziet. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Het is een waardevermeerdering voor de woning, terwijl men dagelijks geniet van de extra ruimte, het licht en het gebruiksgemak.

Horren

Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen actief in en om uw huis. Dat betekent straks weer jeukende bulten en soms zelfs huidirritaties die ziekten kunnen veroorzaken.
Dus: frisse lucht binnen; lastige insecten buiten. Westers Kunststofkozijnen helpt! de oplossing voor dit probleem kan zijn ; HORREN zowel voor ramen als deuren verkrijgbaar.

Serres

Een prima optie om de oppervlakte van uw woning te vergroten is de aanbouw van een serre. Naast het vergroten van het woonoppervlak, zal door het aanbouwen van een serre ook het comfort en ook de waarde van uw huis stijgen. De jarenlange ervaring van Westers Kunststofkozijnen op het gebied van serres zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogstandje.

Schuifpuien

Bent u op zoek naar een duurzame schuifpui? Dan bent u aan het goede adres! Westers Kunststofkozijnen is de specialist in schuifpuien. Schuifpuien zijn een heerlijke ruime opening naar buiten. Vanaf de jaren 70 zijn deze deuren veel toegepast. Vanuit uw woning geniet u van de gehele tuin.

Gevelbekleding

Meer en meer wordt gekozen voor bekleding van de buitengevels van een huis. Bij de keuze van gevelbekleding kunnen twee belangrijke redenen meespelen :
•Ofwel kies je ervoor vanuit esthetische overweging om slechte of beschadigde gevels met gevelbekleding te verbergen of te herstellen.
•Vaak speelt echter ook een tweede functionele reden mee en dient de gevelbekleding om - eventueel samen met de verfraaiing - het huis bijkomend te isoleren. Buitengevelisolatie heeft het extra voordeel dat je op die manier geen extra ruimte binnenin moet prijsgeven

Renovatie

Hebt u plannen om Uw woning te renoveren? zelfs dan kunt U terecht bij Westers kunststof kozijnen. Of het nu gaat om een nieuwe deur of nieuwe kozijnen , hierin zijn verschillende mogelijkheden. Er is een verscheidenheid aan materiaal en kleur keuze. En dit met behoud van architectuur. Er zal vast iets zijn wat aan Uw wensen voldoet.

(de)montage

Om volledig van de Westers Kunststofkozijnen producten te profiteren moet de montage zorgvuldig en vakkundig worden uitgevoerd. Plaatsing, montage en service houdt Westers Kunststofkozijnen derhalve voornamelijk in eigen beheer.

Het Westers Kunststofkozijnen montage-team is gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van al onze producten. Jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing van onze montage-medewerkers garanderen een perfect afgewerkte plaatsing van ramen, serres, deuren, dakkapellen, schuifdeuren etc.

Bedrijfshallen

Bedrijfshallen zijn voor veel bedrijven een heel belangrijke factor.
Daarom is het van belang dat een bedrijfshal past bij uw bedrijf.
Bedrijfshallen zijn sterk gerelateerd met kantoorgebouwen.

Nieuwbouw

Niet alle nieuwbouwwoningen volgen dezelfde prijsontwikkeling. Met name de regio, de locatie en het type huis zijn prijsbepalend. U dient zich daarom vooraf te oriënteren welk prijsniveau er regionaal gehanteerd wordt. In een nieuwbouwplan is er nog weinig infrastructuur, en is het lastiger te bepalen wat een goede locatie is voor uw woning. Let niet alleen op uw voorkeur voor het type huis, de afmetingen van uw bouwkavel, de ligging ten opzichte van de zonnestand en het wel of niet aanwezig zijn van een garage of carport. Zijn er scholen, winkels en andere voor u belangrijke voorzieningen in de directe omgeving? Hoe staat het met de doorgaande wegen, aanrijroutes en eventuele bebouwingen in de buurt? Deze en andere zaken kunnen doorslaggevend zijn. Vraag de gemeente dan ook om het totale bouwplan.
Dus ook voor volledig nieuwbouw kunnen wij voor U alle ramen , deuren, kozijnen, dakkapellen serres en veranda's verzorgen.

Contact:

Westers Kunststoffen - Fabriek
M.J. van Olmstraat 52
9672 AE Winschoten
Telefoon: 0597- 413494
Fax : 0597 - 418110
E-mail :info@westers-kozijn.nl