Terug naar leden

Wegenbouwbedrijf R.F. Oost Giethoorn B.V.

Wegenbouwbedrijf R.F. Oost is een ISO 9001 en VCA** gecertificeerd wegenbouwbedrijf die werkzaam is in de GWW en wij kunnen voor u de volgende zaken uitvoeren:
Wegenbouw, Asfaltering, Sloopwerk, Bestratingen, Grondwerk, Rioolaanleg, Groenvoorziening, Leveren van Houtsnippers t.b.v. Speeltoestellen, Speelvoorzieningen en Waterbouwkundige werken in de Grond- Weg- en Waterbouw voor Gemeenten, Bedrijven, Woningcorporaties en Particulieren.


Onze opdrachtgevers zoals overheidsinstellingen en gemeentes eisen steeds vaker van een bedrijf in ons geval de wegenbouw dat ze een certificaat VCA** (Veiligheid Checklist Aannemers) hebben.
Ook het certificaat ISO 9001 geeft aan dat de kwaliteit op een hoog niveau staat binnen een bedrijf.
Deze certificaten geven aan dat ons (een) bedrijf veilig en kwalitatief werken en streven naar minder ongevallen op de werkvloer en betere werkomstandigheden voor het (ons)personeel.
Wil een bedrijf het certificaat VCA behalen, dan moeten álle operationele medewerkers een certificaat Basisveiligheid VCA (B-VCA) hebben.
Met dit certificaat toont de medewerker van ons (een) bedrijf aan voldoende kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieu.

Ons bedrijf heeft dit ISO 9001 en het VCA** certificaat waar we dus ook best trots op mogen zijn.

Wegenbouwbedrijf R.F. Oost Giethoorn BV is een relatief jong bedrijf, opgericht in 1994, en nu al een toonaangevend bedrijf in Winschoten en omstreken, met gemiddeld 20 mensen in de buitendienst en verschillende (grote) projecten in uitvoering.
Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door te allen tijde klaar te staan voor al onze opdrachtgevers.
Vanaf de start van een project, tot de oplevering, zullen wij ervoor zorgen dat alles zo goed als mogelijk op rolletjes loopt.
Tevens streven wij bovenal altijd naar kwaliteit, boven kwantiteit.
Mede hierdoor zijn wij nu anno 2006 dan ook een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat we leerlingen van
GOA Infra Groep uit Groningen kunnen opleiden op het gebied van Straatmaker en Grondwerker.
Uit reacties van onze opdrachtgevers en GOA Infra Groep uit Groningen blijkt ook dat onze aanpak zeer gewaardeerd wordt.
En daar zijn we trots op.
Wegenbouwbedrijf R.F. Oost Giethoorn BV blijft deze ingeslagen weg ook in de toekomst beslist volgen maar vooral hopelijk ook U met ons.

Contact:

Neven vestiging Winschoten
Zeefbaan 19
9672 BN Winschoten
Tel: 0597-425284
Fax: 0597-647727
e-mail: info@wegenbouwbedrijfoost.nl