Terug naar leden

Verhuisbedrijf Nobbe

Nobbe Verhuizingen werd in 1933 opgericht door Jan Nobbe. Met één auto in zijn bezit verichtte hij bodediensten. In 1965 deed hij het bedrijf over aan Klaas Nobbe. Naast de bodediensten werd de auto nu ook ingezet voor verhuizingen. Op een gegeven moment verdwenen de boderitten en richtte Nobbe zich geheel op verhuizingen. In het bedrijf waren toen naast Klaas Nobbe ook zijn beide zonen, Hendrik en Jan, actief als verhuizers.

Zij namen het bedrijf na enige tijd over. Hendrik Nobbe vestigde zich in Meppel terwijl Jan Nobbe vanuit Winschoten de verhuisdiensten bleef aanbieden. De twee broers werken thans zakelijk onafhankelijk in de markt voor verhuizingen

Zo aangenaam mogelijk verhuizen

Laten we eerlijk zijn: verhuizen is voor de meeste mensen geen pretje. Maar Nobbe kan voor u het verhuizen zo aangenaam mogelijk maken. Elke verhuizing die we uitvoeren begint daarom met een goed gesprek. Daarin spreken we duidelijk af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen doen. Vervolgens ontvangt u onze offerte. We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar we kunnen ook heel weinig voor u doen: bijvoorbeeld alleen het verhuizen van een piano. Maar wat we ook voor u doen, we gaan zorgvuldig om met uw spullen en woning. En: we respecteren uw privacy.
U krijgt uw zaken terug, zoals u ze hebt achtergelaten
Gaat u verbouwen? Of heeft u bepaalde spullen een tijd lang niet nodig? Bij Nobbe kunt u uw zaken verantwoord in containers

Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf groeit en u bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Samen met uw makelaar en uw aannemer vindt u de juiste oplossing. Voor de verhuizing van uw bedrijf naar het nieuwe bedrijfspand kunt u vervolgens bij Nobbe Verhuizingen terecht.

Nobbe Verhuizingen heeft namelijk ervaring met grote projecten. Een gedetailleerd draaiboek, waarin de verhuizing van minuut tot minuut is uitgewerkt, garandeert een soepele bedrijfsovergang. Hierdoor blikt een groot aantal ondernemers tevreden terug op een succesvolle operatie. Een voorbeeld hiervan is de verhuizing van het bedrijfsmateriaal van een verpleeghuis en de inboedel van de 190 bewoners.

Natuurlijk staat Nobbe Verhuizingen garant voor een zorgvuldig uitgevoerde verhuizing, waarbij uw bedrijfsbelangen worden beschermd.

World Wide Movers

Bedrijfsverhuizing, werken, studeren. Een nieuw begin in het buitenland, een stap in een nieuwe wereld, brengt veel vragen met zich mee. Hoe moet het bijvoorbeeld met uw inboedel? Maar ook vragen over douane, invoerrechten, vergunningen, formulieren, stempels etc.

Nobbe Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met internationale en intercontinentale verhuizingen en heeft hier het antwoord op.

Of het nu om een heel (bijvoorbeeld agrarisch) bedrijf, een éénmanszaak (Bijvoorbeeld een arts) of een huishouden gaat, een vertrouwd en gerenommeerd bedrijf als Nobbe Verhuizingen staat, mede door haar uitgebreide internationale contacten, de hele reis garant voor een goede en zorgvuldige behandeling en verzorging van uw inboedel. Dat betekent van deur tot deur, waar ter wereld uw nieuwe deur zich ook bevindt.

Contact:
Transportbaan 21,
9672 BJ Winschoten
Telefoon 0597 - 41 24 63
Fax 0597 - 42 04 08