Terug naar leden

Verbion

Welkom bij Verbion Vloeren, al meer dan 50 jaar verstand van vloeren!

Verbion Vloeren balt meer dan 50 jaar ervaring samen tot een krachtige vuist op de vloerenmarkt. Vanuit Winschoten (zie onze plattegrond) werken de verschillende vakmensen van Verbion Vloeren dagelijks door geheel Nederland aan perfecte afwerkvloeren.
Van Den Helder tot aan Venlo; Overal kunt u Verbion tegenkomen en met een uiteenlopende doelgroep van "warme bakker tot diepvriesopslag - van Tweede Kamer tot huiskamer" is er voor elke toepassingsvraag een vloeroplossing te vinden.
Verbion Vloeren heeft de ervaring, de kennis en het enthousiasme om vanuit een grote betrokkenheid met elke ondernemer en particulier zaken te doen en om samen met de opdrachtgevers een technische hoogstaande en vooral ook esthetisch en stijlvolle afwerkvloer te realiseren.

Contact

Bezoekadres:
Verbion Vloeren
J.A. Koningstraat 21
9672 AC Winschoten
Tel: (0597) 42 28 00
Email: : info@verbionvloeren.nl


Welkom bij Verbion Handel, de plek voor alles over onderhoud en hygiëne!

Na in de naoorlogse jaren vanaf 1948, te zijn begonnen als technische groothandel heeft Verbion Handel een gestage ontwikkeling doorgemaakt naar een gespecialiseerde groothandel op het gebied van schoonmaak, hygiëne en onderhoud van en om gebouwen.
Veelal op basis van advies op maat, levert Verbion Handel producten aan diverse bedrijven en instellingen.
Een schoonmaakadvies voor een vloer, een demonstratie van een schrob-zuig machine, een training voor schoonmaakmedewerker(sters), het desinfecteren van een keuken en nog veel meer dagelijks activiteiten; Verbion Handel zal met veel aandacht, zorg en toewijding ervoor zorg dragen dat iedereen het juiste advies krijgt.
Aangevuld met zaken zoals levering uit voorraad, vlotte bezorging, facturatie op maat (vaak bij meerdere locaties van toepassing) is Verbion Handel uw ideale handelspartner.

Contact


Bezoekadres:
Verbion Handel
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

Tel: (0597) 42 26 00
Email: info@verbionhandel.nl