Terug naar leden

United Care Products B.V.

United Care is gevestigd aan de industrieweg te Winschoten. Hier zijn in één pand alle afdelingen van het bedrijf vertegenwoordigd. Door al onze medewerkers dicht bij elkaar te hebben, is een nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen gegarandeerd, wat leidt to effectievere communicatie. Hieronder kunt u een beschrijving vinden van de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Wij bieden u een kijkje in ons bedrijf, zodat u een idee kunt krijgen van hoe United Care werkt. Uiteraard ben u ten allen tijde ook welkom om eens daadwerkelijk een bezoek te brengen aan ons bedrijf.

Verkoop en Service


Onze verkoop en service afdeling bevindt zich aan de voorkant van het pand. Hier zitten de medewerkers met wie u het meeste contact zult hebben. Zij staan u graag te woord voor advies over de aanschaf van een nieuw product, maar kunnen u vaak ook helpen storingen telefonisch op te lossen. Indien het probleem iets complexer blijkt te zijn, regelen zij tevens voor u dat er zo snel mogelijk een monteur langs komt of, indien nodig, dat er een vervangende lift gestuurd wordt.

Showroom en United Café


Centraal gelegen in het pand vindt u onze showroom. Hier kunt u ons brede assortiment bekijken en kunnen wij demonstraties geven van de werking van al onze producten. Onder het genot van een kopje koffie of thee in United Café kunnen we zo, samen met u, bekijken welke lift het beste past bij u of bij uw instelling.


Fabriek


De fabriek bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Het merendeel van de door United Care geleverde producten wordt in onze fabriek in Winschoten geproduceerd en/of geassembleerd. Hiermee garanderen wij optimale kennis van de producten.
Onze Research and Development afdeling heeft binnen de fabriek een eigen plek. Hier kunnen onze R&D medewerkers nieuwe producten testen, maar ook ideeën voor verbetering van bestaande producten uitproberen. Door productie en ontwikkeling dicht bij elkaar plaats te laten vinden, zijn de communicatielijnen tussen deze twee afdelingen kort. Hierdoor zijn wij in staat eventuele inefficiënties in het productieproces en potentiële problemen met producten zo effectief mogelijk weg te werken.


Magazijn


Bij ons bedrijf in Winschoten hebben wij de beschikking over een groot magazijn. Hier hebben wij liften en onderdelen op voorraad. Dit stelt ons in de gelegenheid u ten allen tijde van dienst te kunnen zijn, zowel wanneer u met spoed een nieuwe lift nodig bent, als wanneer uw huidige lift niet meer naar behoren functioneert als gevolg van een defect onderdeel.
Naast de technische onderdelen hebben wij in Winschoten ook een grote voorraad verbruiksartikelen zoals tilbanden en accu's. Tilbanden en accu's zijn onderhevig aan slijtage en zullen naar verloop van een aantal tilhandelingen niet meer geschikt zijn voor gebruik. Tijdige vervanging van deze onderdelen doet ongelukken en ongemakken voorkomen. Binnen enkele dagen na bestelling kunt u dankzij ons voorraadsysteem dan ook al een nieuwe tilband of accu in huis hebben.

Service monteurs


Door heel Nederland rijden voor ons ook een aantal servicemonteurs. Deze monteurs zijn bekend met alle door United Care geleverde producten. Tevens hebben zij een ruim assortiment aan reserveonderdelen bij zich, voor het geval onderdelen vervangen moeten worden.

Contact:
United Care Products
Industrieweg 27
9672 AP Winschoten
T +31 (0)597 45 83 26
F +31 (0)597 45 83 24
E info@unitedcareproducts.nl