Terug naar leden

Ubbens Bouwstoffen B.V.

Een organisatie van mensen


Tegenwoordig zijn klanten bij veel bedrijven een nummer. Niet bij ons. Bij NVB Ubbens zijn de klanten en de medewerkers mensen. Als vooraanstaande leverancier in bouwmaterialen vinden we namelijk een goede relatie heel belangrijk. Die bouwen we op met een breed assortiment en een goed advies.
Desgewenst nemen we uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden goed te bekijken en te overleggen. Met passen en meten wordt immers de meeste tijd versleten. Uiteindelijk levert dat belangrijke efficiencywinst op en voorkomt mogelijke complicaties straks in de uitvoering!
We maken het op nog meer manieren gemakkelijk. In de NVB Ubbens-organisatie is de juiste persoon gemakkelijk en snel aanspreekbaar. Verder leren we graag van ervaringen uit de praktijk, dus luisteren doen we net zo goed als praten. Afspraak is afspraak, natuurlijk. En tot slot hebben we vaak aan een half woord genoeg. Hoe persoonlijk kunnen we het maken?.
NVB Ubbens maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin (Vereniging van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland).
NVB Ubbens Winschoten levert bouwmaterialen aan bouwbedrijven en professionele verwerkers van bouwmaterialen.

Vriendelijke medewerkers met veel produktkennis


In de regio staan wij bekend als een bedrijf met vriendelijke medewerkers en enorm veel kennis van bouwmaterialen, verwerking van bouwmaterialen en het bouwbesluit. De tevredenheid van de klant staat bij ons centraal.

Showroom


In onze showroom kunnen aannemers, klusbedrijven, zelfbouwers, tegelzetters, dakdekkers, stukadoors, en loodgieters -maar ook particulieren- uit een groot assortiment: gevelstenen, dakpannen, deuren en gevelbekleding kiezen.

Unieke logistiek


Met onze goed georganiseerde logistiek zorgen wij ervoor dat alle bouwmaterialen ruim op tijd op elke gewenste bouwplaats in Nederland worden bezorgd.

Afhalen


Ben je in de buurt en haal je je materialen liever bij ons af? Dan ben je van harte welkom in onze afhaalcenter met ruime bouwshop en een drive-in met hout en plaatmateriaal. Onze mensen aan de balie staan altijd voor je klaar om je uitgebreid over onze produkten te informeren.

Showroom


• Gevelstenen
• Dakpannen
• Deuren
• Gevelbekleding
• Garagedeuren
• Lichtkoepels
• Vensterbanken
• Glazen bouwstenen
• Plafond platen

Contact:


NVB Ubbens Winschoten

Lokatie
J.D. v.d. Veenstraat 14
9672 AC Winschoten
Telefoonnummer: 0597 531351
Faxnummer: 0597 531323
Email: winschoten@nvbubbens.nl

Openingstijden afhaalmagazijn:
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur
Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur