Terug naar leden

RSE Telecom & ICT

RSE Telecom & ICT is ruim 20 jaar een begrip als het gaat om communicatie. Het bedrijf bestaat sinds 1989 en we bedienen nu met ruim 30 medewerkers voornamelijk zakelijke klanten in de provincies Groningen en Drenthe.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk communicatie voor het bedrijfsleven is en fungeren dan ook als totaalleverancier op gebied van communicatie.
- Mobiele Telefonie
- Vaste Telefonie
- Automatisering

 

Visie "RSE"

In de loop van de jaren is communicatie in een razend tempo veranderd. Alleen door dagelijks in deze branche bezig te zijn kan men op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën.
Steeds meer klanten willen 1 aanspreekpunt voor alles op gebied van communicatie. Elke vraag of issue wordt op een duidelijke en overzichtelijke manier weggenomen.
Voor "RSE" klanten wordt voortdurend gekeken naar de meest optimale situatie omtrent communicatie waarbij kosten nooit uit het oog worden verloren.


TELECOM


Bij RSE Telecom kunt u terecht voor alle verschillende mobiele netwerken. Daardoor kunnen we onafhankelijk advies geven over het abonnement dat het beste bij u én uw organisatie past.

Als telecomspecialist beschikken we over een grote hoeveelheid informatie over de verschillende abonnementsvormen, netwerken en toekomstmogelijkheden van de verschillende aanbieders van mobiele telefoondiensten. De providers bieden de meest uiteenlopende abonnementen aan met vaak aantrekkelijke introductiekortingen.

RSE-Telecom maakt een analyse waarin het belgedrag binnen uw onderneming duidelijk wordt. Een voordeliger abonnement, een aantrekkelijke korting óf een andere provider kan op jaarbasis toch al snel duizenden euro's schelen op uw totaalrekening, zeker wanneer er meerdere werknemers beschikken over een ‘GSM van de zaak'

ICT

Door verschillende nieuwe technieken op gebied van communicatie zijn de eisen aan datanetwerken erg verhoogd. Een stabiel netwerk is een must voor iedere organisatie. Tevens het integreren van de vaste en de mobiele datacommunicatie wordt steeds belangrijker.

Het aanleggen van bedrijfsnetwerken en het volledig inrichten en beheren van werkplekken behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van "RSE Telecom & ICT".

Wij leveren en installeren kwalitatief hoogwaardige besturingssystemen, netwerken, hardware en software dat aansluit op uw wensen en eisen.
Voor de juiste printer, kopieer en/of fax oplossing bent u ook bij ons op het juiste adres.
Wij leveren alle Brother, HP en Canon modellen.

- Aanleggen van bedrijfsnetwerken
- Beheren en inrichten van werkplekken
- Systeembeheer
- Implementatie van hardware en software
- Beveiliging van uw netwerk

INBOUW

Voor het inbouwen van carkits, navigatiesystemen, Track & Trace systemen, autoradio's en alarmsystemen in personenwagens en bedrijfswagens hoeft niemand de deur uit. Want RSE Telecom komt naar u toe!

Inbouw op locatie, overal in Nederland. Bij u thuis of op het bedrijf, makkelijker kan het niet. Uiteraard leveren we u vakwerk en het voordeel van topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Natuurlijk kunt u uw auto ook bij ons in de garage zetten, u kunt dan een leenauto terug krijgen. Zo kunnen wij de gewenste producten in uw auto installeren zonder dat u erop hoeft te wachten

Contact:

RSE Telecom & ICT Winschoten
Papierbaan 2a
9672 BH Winschoten
Tel: 0597-413055
Email: info@rsetelecom.nl