Terug naar leden

Noordrek B.V.

Noordrek BV biedt u dé oplossing voor opslag!
Noordrek BV is een dynamisch bedrijf dat u de oplossing levert voor uw opslagprobleem. Op het gebied van tussenvloeren en magazijninrichtingen kunt u uw probleem aan ons voorleggen en wij zoeken voor u een oplossing. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen bij de inrichting van uw magazijn.

Noordrek BV verzorgt (maat)oplossingen op het gebied van magazijninrichtingen. Zowel inrichtingen met magazijnstellingen als wel inrichtingen met entresol- of tussenvloeren.
Ruimte is winst
Wij ontwerpen, berekenen constructies t.b.v. entresol- of etagevloeren, leveren en monteren deze vloeren op maat vanaf enkele tientallen meters. Dit zijn meestal onze standaard (=modulaire) tussenvloeren. Ook leveren wij tot meer dan duizenden vierkante meters per project. Hierdoor verdubbelt u uw vloeroppervlakte, het is zelfs mogelijk de oppervlakte te verdrievoudigen. Enorme ruimtewinst zonder ingrijpende verbouwing, onze ervaring en goede prijsstelling geeft u de garantie dat u uw extra ruimte omzet in winst.

Maatwerk
De staalconstructie wordt naar uw wensen op maat vervaardigd. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren in de lengte, breedte en hoogte. Hierdoor zijn ook grote overspanningen mogelijk. De vloeren kunnen in elk draagvermogen worden geleverd. Het draagvermogen wordt soms in de praktijk beperkt door het draagvermogen van uw betonvloer.
Onze vloeren voldoen aan de eisen zoals gesteld in de wet en regelgeving, waaronder het Bouwbesluit en zijn doorgerekend volgens de DIN EN 1990, DIN EN 1991-1-1, DIN EN 1993-1-1 und DIN 1993-1-8. Hiervoor gebruiken wij speciaal ontwikkeldesterkte berekeningsprogrammatuur.
Onze legbordstellingen worden in Nederland geproduceerd,
dus u bent verzekerd van een gecontroleerde kwaliteit!
Wij hebben alles in huis
Bij uw keuze voor Noordrek BV kunt u rekenen op een totaaloplossing van advies, productie en montage.
Uw vragen en wensen gecombineerd met onze kennis van zaken en assortiment staan garant voor oplossingen waarmee u verder kunt.
Omdat wij produceren, bieden wij zowel standaardoplossingen als 'tailor made' oplossingen. Het is die combinatie die Noordrek BV zo aantrekkelijk maakt voor ieder bedrijf dat ruimte beter wil benutten en opslag beter wil organiseren. Onze service vertaalt zich naar een groot aantal producten en diensten die naadloos op elkaar aansluiten. Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering en de after-sales service, kunt u rekenen op de kwaliteit en service van onze mensen.
Het gezamenlijke doel is duidelijk, het realiseren van de beste ruimteoplossing voor uw bedrijf.


Contact:

Postadres
Noordrek BV
Postbus 228
9670 AE Winschoten
Bezoekadres:
Industrieterrein Hoogebrug
A.J. Romijnweg 10
9672 AH Winschoten
Tel:
0597- 433755