Terug naar leden

Interwinngroep

De Interwinngroep is een groep bedrijven gespecialiseerd in interieurbouw, totaalinrichting, telecommunicatie en de technische installatie van projecten in de zorgsector, onderwijs, kantoren en bedrijven.

 

 

OVER INTERFURN

Flexibiliteit in combinatie met het leveren van maatwerk, aandacht voor kwaliteitszorg en een continue product- en procesinnovatie. Dit zijn een aantal zaken waarmee Interfurn B.V. zich onderscheidt in de markt van productie en leverantie van laboratorium- en apotheekmeubilair, ziekenhuisinrichtingen en interieurbouw.
Van het brainstorm traject tot de oplevering is Interfurn uw partner. Met een eigen ontwerp afdeling en een aantal productiehallen met zeer geavanceerd en geautomatiseerd machinepark heeft Interfurn alles onder één dak. Wij bogen op kennis en ervaring, en op een lange lijst van tevreden opdrachtgevers.

OVER INTEROFFICE

Met een heldere visie en een duidelijke aanpak is Interoffice in staat een omvangrijk doch uitgekiend totaalconcept te leveren voor iedere vorm van inrichting, kantoorartikelen en kantoormachines. Interoffice gaat bij het inrichten van kantoren en projecten uit van een duidelijke filosofie, gebaseerd op het gegeven dat iedere organisatie een eigen identiteit, structuur en cultuur heeft, kortom uniek is.
Interoffice kan samen met haar opdrachtgevers vorm geven aan een plezierige en functionele werk- en leefomgeving, die passend is bij die unieke identiteit

Contact:

Bezoekadres: J.A. Koningstraat 1
9672 AC Winschoten
Postadres: Postbus 265
9670 AG Winschoten
Tel: 0597 424800
Email: Interfurn@interwinn.com