Terug naar leden

E.S.A. Winschoten

Autobedrijven ESA staat al meer dan 80 jaar voor ervaring, service en aandacht. Wij zijn geautoriseerd dealer van DAF, FIAT en Mitsubishi.
Dé bedrijfswagendealer van Noord Nederland
Autobedrijven ESA is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen, in Nederland, Polen en Denemarken. Onze Nederlandse vestigingen kunt u vinden in Groningen, Marum, Drachten, Delfzijl, Winschoten en Veendam. Onze activiteiten omvatten o.a. het adviseren, verkopen, onderhouden en repareren van bedrijfswagens, opleggers en aanhangwagens en het leveren van onderdelen en accessoires.

Autobedrijven ESA beschikt over vestigingen op toplocaties die stuk voor stuk zeer goed bereikbaar zijn. De vestigingen van Autobedrijven ESA zijn toonaangevende, gespecialiseerde bedrijven. Al onze vestigingen ondergaan alle wettelijke keuringen en zijn ingericht met de meest moderne en milieuvriendelijke apparatuur. Bij alle vestigingen kunt u terecht voor regulier onderhoud van uw bedrijfswagen, APK-keuring en een kleine- of grote beurt. Autobedrijven ESA is onder meer ISO 9001 gecertificeerd.

 


Contact:

Autobedrijven ESA Winschoten
Papierbaan 1
9672 BG Winschoten
tel. +31 (0)597 451100 | fax. +31 (0)597 451108
GPS info: L: 7.0494 / B: 53.1503
Email: esawinschoten@esatrucks-eu