Terug naar leden

Dierenartspraktijk Oost-Groningen

Dierenartsenpraktijk Oost Groningen.
Ons team van 3 dierenartsen en 6 gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes bieden 24 uur per dag diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren
24 uur per dag diergeneeskundige zorg
Ons team van 3 dierenartsen en 5 gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes bieden 24 uur per dag diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren.

Honden, katten, konijnen, cavia's, ratten, fretten en alle overige gezelschapsdieren zijn op onze makkelijk bereikbare praktijk aan de Industrieweg 23 te Winschoten welkom.

Wij beschikken over een ruim eigen parkeerterrein zodat u altijd dichtbij onze ingang kunt parkeren. Daarnaast hebben wij een kleine dependance in Midwolda.
Met ingang van januari 2011 draait onze praktijk mee in een dienstenkring voor de diensten in de weekenden. Het kan daardoor voorkomen dat u voor spoedgevallen naar een andere praktijk wordt doorverwezen. Dit wordt medegedeeld op het antwoordapparaat van de praktijk.
Wanneer kunt u ons bereiken
Onze balie is telefonisch bereikbaar (0597 414227) en geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
Voor administratieve zaken zijn wij bereikbaar op dapogadministratie@planet.nl.

Al onze assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente en kunnen u op deskundige wijze informeren over onze producten en diensten en u met raad en daad terzijde staan bij vragen over uw huisdier.

Bij onze balie kunt u terecht voor het maken van een afspraak voor de behandeling van uw dier als het zijn enting nodig heeft, als het ziek is, of voor het inplannen van een operatie van uw huisdier.

Daarnaast vindt aan onze balie de verkoop van diervoeders plaats en de verkoop van producten uit onze ruim gesorteerde apotheek. Wij hebben een ruim assortiment aan producten die u zonder recept kunt kopen (de zogenaamd vrije middelen) zoals: teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen, wormenkuren en huidverzorgingsproducten. Daarnaast vindt via de balie ook de verkoop plaats van door de dierenarts voorgeschreven medicijnen.

Contact:

Openingstijden:
geopend van ma-vr
van 8:00 tot 18:00 uur.
Behandeling volgens afspraak

Industrieweg 23 Winschoten

Onze balie is telefonisch bereikbaar op
tel: 0597 414227
tijdens weekenden en
feestdagen op onze diensttelefoon
06-83209696