Terug naar leden

Cordial Beheer B.V.

Cordial is een internationaal toonaangevende producent van lijmen voor de papier- en kartonindustrie. Vanuit ons hoofdkantoor in Winschoten werkt een professioneel en toegewijd team van 40 medewerkers aan het vervullen van specifieke wensen op lijmgebied.
Wereldwijd levert Cordial meer dan 60.000 ton lijm aan bedrijven in de papier- en kartonindustrie. Kwaliteitsproducten, die essentieel zijn voor het succes van deze sector.

Cordial ontwikkelt lijmen die beantwoorden aan de strengste milieu-eisen, zowel in het productieproces als in het gebruik van het eindproduct. De zorg voor het milieu is essentieel voor de continuïteit van ons bedrijf en dat van onze klanten.
Ons R&D-team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de papier- en kartonindustrie. In ons eigen laboratorium werken we aan de ontwikkeling van innovatieve standaardproducten en aan het op maat maken van producten om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Tijdens het streng gecontroleerde en veilige productieproces nemen we voortdurend monsters van onze producten om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.
Cordial ontwikkelt en produceert op water gebaseerde lijmen. Dankzij een eigen waterzuiveringsinstallatie kunnen we al het water recyclen tijdens het productieproces.
Cordial biedt een breed assortiment aan, van poeder lijmen tot vloeibare lijmen. Vloeibare lijmen worden verpakt in containers of in tankwagens. Poederlijmen kunnen ook in diverse verpakkingen geleverd worden, van BB tot zakgoed.

Dankzij ons grote magazijn leveren we gangbare producten altijd snel en uit voorraad.
Onze professionele logistieke afdeling zorgt voor een snelle en betrouwbare levering aan de klant. Cordial heeft de beschikking over vrachtwagens, tankauto's en zelfs een eigen bedrijfsvliegtuig om u nog sneller van dienst te zijn. Ons professionele en hoog gekwalificeerde team van technici en verkopers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Cordial is een duurzaam en sociaal bedrijf. Cordial opereert lokaal maar denkt internationaal! Vanuit ons hoofdkantoor in Winschoten en onze fabrieken in Spanje, Wit Rusland, China en Oostenrijk werken we aan klanttevredenheid. Op lokaal niveau betekent dit meer werkgelegenheid en economische groei, op internationaal niveau een snelle levering van onze innovatieve producten.

Contact:

Kartonbaan 1
9672 BP Winschoten

The Netherlands

mail: info@cordial.nl
tel: +31 (0)597-451700
fax: +31 (0)597- 451701