Terug naar leden

Autoschade Boerma

Kleine deukjes of grote schade...
wij lossen het op

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, wij repareren alle merken personenauto's, campers, caravans en vrachtauto's. U komt langs met uw schadeformulier, groene kaart + kentekenbewijs en wij regelen alles.
Schade is al vervelend genoeg. En omdat de schade afhandeling bij de verzekering voor ons dagelijks werk is nemen we dat graag van u over. We doen zaken met alle verzekeraars en dankzij digitale fotografie en vlot overleg met de experts kunnen we snel dat doen waar we goed in zijn: het vakkundig repareren van uw vervoermiddel. Zodat u zo weer mobiel bent. En als u dat wilt, halen we u even op zodra de auto klaar is.

Schade waar je niets meer van ziet

Professioneel en deskundig

Heeft u meer dan alleen blikschade? Onze monteurs repareren ook de schade aan mechanische delen, airco, wielophanging en interieur snel en deskundig. We hebben alle expertise en kennis in huis om een snelle schadeafwikkeling te garanderen.

Meer dan autoschade alleen...

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, wij repareren alle merken personenauto's, campers, caravans en vrachtauto's.
U komt langs met uw schadeformulier, groene kaart + kentekenbewijs en wij regelen alles.

Zorgvuldige voorbereiding


Veel productiebedrijven besteden industrieel spuitwerk van bijvoorbeeld machineonderdelen aan ons uit. Met een milieusparende spuitmethode, watergedragen lakken en natuurlijk een modern afzuig- en filtersysteem voldoen wij aan alle milieuwetgeving en regels. Incidenteel spuitwerk, seriematig of enkele stuks, groot of klein, wij voeren alles uit.

Industrieel spuitwerk

En ook

Ruitschade? Wij reparareren of vervangen alle soorten autoruiten. We zijn STEK erkende dealer voor het aanleggen en onderhouden van aircosystemen.
Met de Profile Repair techniek kunnen we schade aan caravans herstellen zonder complete wanden te vervangen.
Dankzij onze samenwerking met CQ Reclame kunnen bedrijfs-wagens met reclameopdruk of belettering in één run hersteld worden.


Contact:
Autoschade Boerma

Papierbaan 41-43
9672 BG Winschoten
Telefoon: 0597 - 431 495
Email: info@autoschade-boerma.nl